Skip to main content
  • INNOVATIE
    Doeltreffende medische oplossingen creëren die patiënten geven wat ze nodig hebben

Innovatie.

Door voortdurend te investeren in onderzoek en onze kennis van biotechnologie continu te verruimen, zijn we uitgegroeid tot een toonaangevend internationaal bedrijf op het gebied van medische hulpmiddelen. Flen Health staat voor innovatie. Al vanaf het prille begin zetten we ons ten volle in om doeltreffende medische oplossingen te ontwikkelen die beantwoorden aan de reële behoeften van patiënten.

“Een duidelijke visie als ondernemers, inzetten op inventiviteit en innovatie, trouw blijven aan onze waarden, voortdurend streven naar verbetering: met die ingrediënten kunnen we onze doelstellingen en ambities realiseren.”

Wat innovatie voor ons betekent

Onze focus op onderzoek

Flen Health spitst zich al sinds zijn oprichting sterk toe op onderzoek. Ons interne multidisciplinaire team van uiterst toegewijde experts zet zich dag na dag in om doeltreffende en innovatieve producten voor wond- en huidverzorging te ontwikkelen. We breiden onze onderzoeksinfrastructuur continu uit om hen daarbij zo goed mogelijk te helpen.


Expertise en visie voor de toekomst

Onze financieringsovereenkomsten en onze solide, duurzame partnerschappen en contracten met spelers uit de academische en niet-academische wereld binnen en buiten Europa tonen aan dat we gewaardeerd worden om onze deskundigheid en toekomstvisie.

Om in de toekomst succesvol te blijven en onze positie van marktleider te verstevigen, moeten we onze medische hulpmiddelen en farmaceutische oplossingen verder ontwikkelen en diversifiëren door innovatie.