Skip to main content

Subsidies.

Verschillende, externe onderzoeks- en ontwikkelingssubsidies.

Een voorbeeld is de EU-lening verstrekt door ING Luxemburg en ondersteund door het Europees Investeringsfonds (EIF) in het kader van het investeringsplan voor Europa.

Dit EU-initiatief wil nieuwe investeringsprojecten stimuleren door kleine en middelgrote bedrijven gemakkelijker toegang te bieden tot financiering. We gebruiken deze lening om onze onderzoeks- en ontwikkelingsactiviteiten uit te breiden.

Een R&D-subsidie van het ministerie van Economische Zaken

Een tweede voorbeeld is een R&D-subsidie voor de bevordering van onderzoek, ontwikkeling en innovatie van het ministerie van Economische Zaken van het Groothertogdom Luxemburg. De subsidie wordt gebruikt om nieuwe inzichten te verwerven, mee te werken aan preklinisch onderzoek en de ontwikkeling van innovatieve technologieën voor de behandeling van bepaalde huidaandoeningen. Het uiteindelijke doel is om zo beter in te spelen op de behoeften van patiënten.


De regering van het Groothertogdom Luxemburg

Flen Health wordt door de regering van het Groothertogdom Luxemburg erkend als onderzoeksorganisatie in de particuliere sector.

R&D subsidie van het Vlaams Agentschap Innoveren & Ondernemen (VLAIO)

Flen Health heeft een R&D subsidie van 1,7 miljoen toegekend gekregen door het Vlaams Agentschap Innoveren & Ondernemen (VLAIO) om zijn toonaangevende expertise in biologisch wondbehandelingsonderzoek en -ontwikkeling verder uit te bouwen. Het project heeft als doel de ontplooiing van onze unieke enzymtechnologie en ons onderzoeksplatform verder te versnellen en zal leiden tot een dieper inzicht in recombinante engineering en de ontwikkeling van unieke en nieuwe biologische enzymgebaseerde behandelingen voor niet genezende en chronische wonden.