Skip to main content
 • Onze Missie.

  Elke dag helpen we patiënten met topische ontstekings- en infectieziekten om zich goed te voelen en meer uit het leven te halen. Onze innovatieve producten helpen hen daarbij.

Onze Visie

We bouwen mee aan een wereld waar mensen met wonden en huidaandoeningen ook het leven kunnen leiden waar ze van dromen.

Menselijk kapitaal

Bij Flen Health komen medewerkers op de eerste plaats. Onze medewerkers, de Flenners, zijn onze grootste troef. De Flenners streven enthousiast naar verbetering en groei. Hun ambitie is het fundament van de innovaties – en het succes – van Flen Health. We belonen onze teamleden op basis van ethisch gedrag, organisatorische vaardigheden, inzet en vastberadenheid.

Onze ethische code

Bij Flen Health gaan we voluit voor een goede teamgeest, net als voor een open en aangename werksfeer. We respecteren en ondersteunen elkaar, en beschouwen onze multiculturele werkomgeving als een verrijking. We durven de platgetreden paden te verlaten en gaan steeds op zoek naar nieuwe mogelijkheden. We rusten nooit op onze lauweren.

Échte teams oogsten succes. Flen Health levert uitstekende prestaties, omdat onze teams elkaar vertrouwen, constructief samenwerken, gemotiveerd zijn, hun verantwoordelijkheid nemen en streven naar topresultaten.

We hebben leiders nodig om te groeien. Goed leiderschap bij Flen Health gaat hand in hand met ervaring en open communicatie. Luisteren en respect tonen voor de mening van anderen zijn daarbij essentieel.

“Al 20 jaar speelt het bedrijf met succes in op de behoeften van patiënten en zet het alles op alles om met zijn knowhow veilige en doeltreffende producten voor wondheling te creëren, voor jou en je dierbaren.”

Klantgericht

Innoveren doet Flen Health eerst en vooral voor zijn klanten. Onder die noemer vallen patiënten, gezondheidswerkers, consumenten en overheidsinstellingen. Klantgerichtheid betekent voor ons de juiste innovatieve, doeltreffende producten ontwikkelen en die efficiënt leveren aan de juiste klanten. Maar het betekent net zo goed gepaste opleidingen en trainingen voorzien om te garanderen dat onze producten correct worden gebruikt. Door rechtstreeks te communiceren met gezondheidswerkers en patiënten zorgt Flen Health ervoor dat zijn innovaties voldoen aan de eisen van de klanten.

Aandeelhouders

Flen Health is een besloten vennootschap en familiebedrijf met internationale groeiambities. De afwezigheid van durfkapitaal en private equity belemmerden de groei van Flen Health in de beginjaren. Maar net daardoor kon het familiebedrijf zijn cultuur en waarden optimaal vormen, om zo de juiste innovatieve producten te ontwikkelen voor zijn klanten en volledig te focussen op een duurzame groei op lange termijn. Als aandeelhouder stuurt de familie de groei van Flen Health mee aan.

Onze waarden

De medewerkers van Flen Health gaan tot het uiterste om onze ambitieuze doelstellingen te behalen – in overeenstemming met onze zes bedrijfswaarden. Succes op lange termijn hangt niet alleen af van onze gedrevenheid om topresultaten te halen, maar ook van onze handelwijze.

 • Daarom moeten we altijd:

  • FOCUSSEN OP KLANTEN  
  • INITIATIEF NEMEN
  • INNOVEREN
  • RESULTATEN NASTREVEN
  • VERANTWOORDELIJKHEIDSZIN TONEN
  • DOELTREFFEND WERKEN ALS EEN TEAM